Sweden-England

We shouldve won, its as easy as that. It felt so good that last goal. God Bless Henke, he is not only the hottest guy in the swedish team, but he also made my heart stop beating for a few seconds last night. Anways, great game! I dont like football, but I enjoyed yesterday. Sitting in a pub full of englishmen, being the one of 3 people cheering for Sweden, oh that last goal felt so GOOOD! Oh well, I have little faith in the fact that we could beat Germany seeing that they have won all their matches, but who knows, if we play as we played the second half of yesterdays game, we might have a chance after all.

3 thoughts on “Sweden-England

 1. catariya

  Klatr vi kommer vinna över tyskland, med fans som oss så har laget ingen anledning till att förolra… Jag har hört talas om The Swedish Pub i London… där är typ bara svenskar på matchdagar, men jag vet inte vart den ligger… vi får leta upp den nån gång. Ha det bra
  Puss

 2. Fei

  skoja, sverige borde fan ha vunnit!! joe cole va planens konung men sverige förtjänade en vinst med deras insats.

  haha roligt för här i sve befann sig mina engelska polare o jag trodde fan att de skulle bli misshandlade igår när de gick runt med engelska tröjor o flaggor haha! fy fan va vissa va fientliga (allvarligt fientliga också!) :S

  jaja men vi klara oss, o malmö stad blev en fest-stad med gula tröjor o tutande bilar :P

  hoppas du hade d lika kul i london ;)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.