PALLA!

Jag orkar inte skriva. (palla) För mycket saker händer. (palla) Men lite bilder kommer upp imorgon från Majbalen som alla gick på utom jag. (palla) Och imorgon flyttas det. (palla) Yeahyeahyeah. Bara så ni vet så är Anna bäst i världen. Det bara är så. Hon är underbarast och ingen har gjort mej så glad som hon denna veckan. (Lätt att jag pallar dej sötnos!)

1 thought on “PALLA!

  1. Anna

    Hahahaha söt! Var farao har du den bilden från? Har jag lagt upp den på resedagboken??? Jag blev helt så, vaa, när jag kollade din blog nu haha.. Ska jag gissa att du fått ett brev från mig? =)

    Jag vet som sagt inte om du gillar vykorten, men jag såg dem och kom direkt att tänka på dig, så jag vara bara tvungen! Det var inte mitt val, världen tvingade mig hihi!

    Älskar dig! När kommer du hem till sommaren? Jag vet att du vill jobba i London och så, men du kommer väl ändå hem, lite? :S

    Kärlek!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.