Aint nothing but the Blues Bar

Jepp, vi var på världens mysigaste lilla blues bar igår. Helt underbar var det. Massor med folk, svetten rann, musiken brann i själen, Live bandet var bra och ja, jag, charlotte och cata var heta som vanligt. Vi träffade ett italienskt par som brukar spela där vissa onsdagar. Jag blev erbjuden att spela med deras band :) Men ja, jag tror jag är liiiiiite rostig på saxen eftersom jag inte spelat på ett bra tag, så jag sa att vi skulle gå och lyssna på de nu på onsdag, så jag får ett hum om vad för slags blues de spelar och hur bra de är. Sen är det bara att ta med sig saxen under lovet och sätta igång och öva. Vem vet, kanske joinar de nästa år om jag känner mej tillräckligt bra, och de fortfarande är intresserade… Men då gäller det hårdträning, fast det är okej, för jag saknar verkligen att spela. Annars så är allt bra. Same old stuff day in and day out. Skola, läxor etc. Men jag mår bra, och det är det som räknas. Men jag saknar Anna dock… Fan vad jag saknar Anna! Varje gång de spelar låtarna vi brukade shakea till tänker jag på henne, och visst gör det lite ont i hjärtat, men det gör det när man saknar och älskar. Aja, nu ska jag återgå till att plugga. Ni får ha det så bra mina vänner. Älskar er!

2 thoughts on “Aint nothing but the Blues Bar

 1. Orsis Anna

  Jag saknar dig ännu mer, vi kan blida en klubb.. Sakna varandra klubben!

  Mitt hjärta gör dock lite ont varje gang jag tänker pa dig för att jag saknar dig, sa en san klubb hade nog lett till en hjärtinfarkt för mig haha!

  Ingen bra ide med andra ord!

  Älskar dig! Kärlek!

 2. mrd

  hej orsi! jag ville mest bara säga hej och jag hoppas att du mår bra och att du har det bra där borta! alla här hemma saknar dig, ta hand om dig o så!

  Kram /Medila

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.