Tipex, posters & mer tid

hahaha, nu har jag och cata köpt posters :D Jag köpte…9 st!
1. NERD
2. Radiohead
3. Bob Marley
4. Led Zeppelin
5. Miles Davis, stor
6. Miles Davis, liten
7. Turntables
8. John Coltrane
9. Pink Floyd
Så nu ska jag få personligt rum!

Men när jag skulle skriva in mej i gästboken råkade jag få tipex på mittfinger vilket jag såklart inte märkte så jag kliade mej på näsan och fick värsta vita randen på min näsa :(
men cata lyckades hitta någon som hade aceton, så nu är sträcket borta :)

Aja, jag har så mycket jag vill berätta…
om Chris och Hollie och Carly och Tim och Shawn osv….
Om när vi var ute i onsdags och dansade som galningar, eller vi var på houseparty igår, eller när jag skrattade så mycket att jag nästan dog… hehe. Jag ska försöka lägga upp lite bilder på allt folk osv så ni kan se mina klasskompisar och mitt rum.

Hehe, jag snackar med dennis nu, min babe, min darling…
Ska fortsätta snacka med honom, men vi hörs sen när jag har mer tillgång till till internet.

Puss!

1 thought on “Tipex, posters & mer tid

  1. Dennis

    Oj, nu visar det sig att kvällen utvecklas till en grabbkväll hos Joel som antagligen följs av en natt på jeriko. Det ska bli kul att se Linus släppa loss sina dansmoves och kvinnor falla i hans stora armar pustandes och skrikandes *oh you manly man*… *mmmm*
    Själv luktar jag vitlök av falafeln (och det är illa) så du behöver inte vara orolig, ingen i hela malmö vill ha mig som det är nu. falafel är väldens bästa preventin- och kvinnobekämpnings-medel. ;)

    jag saknar dig gumman, nu när jag vet adressen hit ska jag skriva oftare till dig.

    jag älskar dig!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.