Det verkliga livet

Okej, nu har allt börjat att rulla på.
Har inte haft internet ett tag, men om allt går som det ska kan jag börja vara online från och med imorgon. Har haft 4 lååååååånga dagar. Träffat mkt trevligt folk, sovit mkt lite och gått en jävla massa! Mitt rum är inte så stort, ungefär 9kvm, men det är mysigt och med lite hjälp av Orsi akuten så kan den få en rikitigt bra orsi touch ;)
Har lärt känna ett antal människor i hallen, men jag hänger mest med Holly, tjejen som bor mittemot mej. Campus där jag bor är helt okej, maten som jag provade igår var faktiskt, mot alla odds, skit god! (couscous med stekta grönsaker) idag äter jag dock hos Cata.
Jag gick i skolan från 10-16 igår, träffade klassen och lärarna. Klassen är stor som fan och jag har 2 andra svenska tjejer i min klass (suck…) Men lärarna är underbara, emily som jag ska ha detta årethar fått en massa priser för att ha producerat bl.a. Madonnas och U2s videor. Hon har jobbat i LA, New York och London, skit cool brud dvs. Greg, som jag ska ha 3e året kommer från canada och var en the hives kopia igår. Han är skit ball men även skit smart. Det var han som hjälpte BMG att starta upp i Östeurope efter kommunismens tid och hn har jobbat på en massa andra coola ställen. kortfattat – mina lärare är astuffa och jag trivs.

Idag registrerade jag mej och fick id kortför skolan. Jag ställde mej i kö kl. 11 idag och var färdig 16.30, snacka om waste of time! Imorrn är jag ledig så jag ska fixa med banken och liknande, sen på kvällen är det en grej som händer på vårt campus ute ställe, en av de bästa i London förresten, så Cata ska komma hem till mej och vi ska laga mat och chilla för att sen sticka ut och dansa röven av oss ;) (dennis du kan vara lugn, ingen har flörtat med mej (än) och jag har inte flörtat med någon heller (än) :P)

Nu ska jag gå och äta med Cata. Jag saknar och älskar er alla och uppdaterar så fort jag har chansen igen.

3 thoughts on “Det verkliga livet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.